A grand staircase that merges the pedestrian walkway with the podium starts to blur the lines between public and private space resulting in an elegant and functional building.

This single-client building is a contemporary architectural statement that is designed to integrate seamlessly with the fabric of the city and encourage pedestrian movement to, from and around the building.

One of the key features is the ground floor podium, which is designed to raise the building above natural ground level, giving it an impressive presence.

Sustainability—LEED Gold

Wheelchair access

Generator

Cyclist facilities

Showers

Parking

Gautrain bus stop

Gautrain station (10–15 mins)

Outdoor social spaces

Water and energy submetering

Public transport access (5 mins)

Mall access (5 mins)

Renewable energy (solar panels)

Water harvesting

24-hour access control & CCTV monitoring

Move your business to Nexus Waterfall

If you know what you need, get in touch and an agent can show you the way.

Thank you!